HomeWinkelTroostattentiesWenswoorden ‘Voor Altijd In Ons Hart’ in Butler Inox

Wenswoorden ‘Voor Altijd In Ons Hart’ in Butler Inox

Productcode: M095602

55.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze tekst verwoordt de verbondenheid tussen de overledene en de nabestaanden. Wie je lief hebt zal altijd verder leven in jullie hart. De tekst biedt steun en troost op moeilijke momenten. Het is een gedenkteken dat bovendien de nadruk legt op wat er nog is en altijd zal zijn: liefde voor en herinneringen aan een dierbare. De kalligrafie op deze tekstplaat is sierlijk, warm en liefdevol. De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert.

De spreuk is aangebracht op hoogwaardige dibond met inox afwerking. De tekst is gekleefd op de plaat. Die afwerking is weersbestendig.De tekstplaat kan in een interieur rechtop gezet worden in een houten of plexi sokkel. Je kan de tekst bij een foto of urne plaatsen. De tekstplaat kan niet alleen binnen maar ook buiten worden gezet. Met een stenen sokkel en lijm bevestig je de tekst bovendien op een grafsteen zonder dat deze kan worden gestolen.

Onder de tekst is er plaats om een naam of enkele woorden toe te voegen met waterbestendige verfstift. Je kan dit laten doen door Maud Bekaert in sierlijk handschrift. Of je kan het thuis zelf doen – via deze link is de verfstift te bestellen, waarmee je de naam kunt opschrijven, maar waarmee ook bvb. kindertekeningen kunnen worden aangebracht.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Inox

Kleur

Inox

Afmetingen (cm)

17 x 25 x 0,3

Materiaal

Inox